S.P. DUET

CONCERT III

Dissabte 14 de març a les 19’30

A les 19 h. Col·loqui amb els artistes. Centre Cultural Canals

S.P. DUET

Saxo- Javier Evil González

Percussió- Victor Segura

Programa de concert:

Thierry De Mey          Palilalie (1984) Saxofó, vibràfon i percussió

Louis Aguirre             Ayagguna (2019) (*) Saxofó tenor i percussió

Salvador Rojo            Strong Forces (2019) (*) Percussió i electrònica

Santiago Lanchares    SP Taqsim (2020) (*) Saxofó i percussió occidental

Jacob Ter Veldhuis     GrabIt (1999) Saxofó, batería i electrònica

(*) Estrena absoluta

S.P. Duet

Javier Evil González Pereira – Saxòfon

Naix a Badajoz, on cursa els seus estudis de saxòfon amb Antonio Mateu, Julián Cano, Cecilia García i Vicente Contador obtenint les més altes qualificacions i graduant-se amb Matrícula d’Honor en el seu treball de recerca sobre la música contemporània espanyola. Ha rebut classes entred’altres amb Claude Delange, Vincent David, David Alonso, Casa BernardetteCharrier i Andrés Gomis. És membre fundador de l’EnsembleFaçade i de el Quartet Opalus amb els quals ha desenvolupat una intensa activitat cambrística.

Ha estat membre de l’Orquestra Jove d’Extremadura i col·labora habitualment amb l’Orquestra d’Extremadura.

En l’actualitat exerceix una intensa activitat musical en el grup de música contemporània Ensemble SONIDO EXTREM amb el qual ha estrenat obres de Sánchez-Verdú, Riu-Parella, Gordillo, de la Penya, Badalo, Rueda, Sotelo o Iluminada Pérez entre molts altres. Becat per la Junta d’Extremadura i el Govern de Portugal, cursa estudis de Màster en la Universitat d’Évora amb el professor José Massarrao.

 En aquest moment és professor solista de la Banda Municipal de Badajoz i desenvolupa la seva activitat pedagògica al Conservatori d’Elvas ia les escoles municipals de Badajoz

Víctor Segura Raga – Percussió

Actualment és Timbal solista de l’Orquestra d’Extremadura, Cap de departament de percussió de Musikex – Escola Superior de música d’Extremadura, Co-director i professor de el curs anual “València PercussionAcademy” i membre de l’Ensemble de Percussió Projecte SOXXI

Com a músic d’orquestra ha estat membre de la JONDE i col·labora des de primerenca edat amb gran part de les orquestres espanyoles. Com timbaler ha assistit a la Bilbo.O.S, O.S de Castella i Lleó, OBC, i Bayerisches Staatsoper München.

Compromès amb la música contemporània, ha estrenat nombroses obres en diferents formacions com Taima Granada, Add Libitum (Madrid), Cambra XXI (Madrid) o Grup ENIGMA (Saragossa). Destacant l’estrena del Ballet Castor i Pollux del compositor Santiago Lanchares, al costat de la pianista Beatriz González.

Ha estat membre fundador de l’Ensemble So Extrem (Badajoz). Grup amb el qual es va dedicar plenament a l’estrena de la música actual, col·laborant estretament amb l’Associació de Compositors d’Extremadura, FAIC, i actuant en festivals com Cicle de música Actual de Badajoz, Festival Ibèric de Música de Badajoz, Lisboa, Quinzena Musical Donostiarra , Festival de Tres Cants, Santiago de Compostela, Festival de Trujillo …

Com a solista ha guanyat el concurs “Joves Intèrprets” de l’entitat financera Ibercaja. Ha tocat a Alzira, Saragossa, Palau de la música de València, Bunyol, Madrid, Montserrat (València), Festival SoXXI (Canals), Festival Jove de Badajoz, concerts de cambra de la Oex, VI Cicle de Música actual de Badajoz. … i ha estrenat obres de J.I. De la Peña, M.J. Fontán, S. Roig, J.M. Camps, F. Lara … Amb la Oex ha tocat el concert per a percussió i orquestra “Veni, veni Emmanuel …” de J. Macmillan, el concert Per a dos percussionistes i dos pianos de B. Bartok, Spices, perfums, ¡¡¡Toxins !!!, d’AvnerDorman, i Four Forces de Salvador Roig el 2019.

Ha impartit cursos I masterclasses a CSM de Badajoz, CPM de Càceres, HMT München, UniverstitatAusburg, JONDE, JORCAM, OJEX, Merza, Alzira ….

Víctor Segura col·labora estretament Amb Morgan Mallets i Zildjian Espanya.