Concert de cloenda del 8è SoXXI

  • Valencia Percussion Academy

  • Concert de cloenda


  • 30/juny/2018  a les 20:30h

Plaça Major. Canals


PROGRAMA

 

Egungún (2007)    Louis Aguirre (1968)

Perssephassa (1969)    Iannis Xenakis (1922-2001)

“titòl per confirmar 2018” **    Llorens Barber/ Monserrat Palacios

** estrena absoluta

 

Valencia Percussion Academy

Està format pels professors i alumnes del curs permanent del Centre d’estudis de percussió València Percussion Academy. Joves professionals en fase de grau i postgrau que realitzen estudis de perfeccionament, i que formen part de les principals agrupacions joves com la JORVAL, JONDE, Banda Federal de la CV, Jorcam, OFUV, Gustav Mahler Jungend Orchester, entre d’altres. Són col·laboradors habituals en les principals orquestres del país, com l’Orquestra RTVE, Orquestra d’Extremadura, Orquestra de València, Orquestra del Principat d’Astúries, Orquestra Filharmònica de Galícia entre d’altres.

VPA Ensemble realitza la seva tasca de difusió del repertori per a ensemble de percussió principalment en la Comunitat Valenciana, actuant en diferents festivals, com el Festival SoXXI (del que és grup resident), Festival d’estiu de Montesa, Llanera de Ranes, Setmana Internacional de música de Cambra Monserrat, la font de la Figuera, Concerts a Mitja nit de Xàtiva, Agora Actual Actual Percussió de Xàbia, entre d’altres poblacions. A més ha Participat en importants projectes Com el Festival Jove de Badajoz o l’estrena a Madrid de la Inuik Suite de J.L. Adams, al costat de la JONDE i Neopercusión al Centre d’art Reina Sofia.

VPA Ensemble ha treballat amb destacades figures del panorama musical nacional i internacional com són, Jean Geoffroy, Juanjo Guillem, Cristian Dierstein, Pedro Carneiro, Beñat arrieta o Jesús Torres, entre d’altres, interpretant la gran música de cambra del repertori de percussió dels grans autors contemporanis nacionals i internacionals com són: Jose Manuel López-López, Jesús Torres, Maki Ishii, del que caben destacar diferents estrenes nacionals, Iannis Xenakis, Steve Reich, Jonh Cage, Toru Takemitsu, Edgard Varese …

Anuncios