Avanç de la resta de concerts que conformen la 5ª edició del festival

SoXXI - 5

El 21 de febrer, Philippe Spiesser oferirà un recital de solo percussió i electrónica amb peces clàssiques  i de recent creació de Matalón, Rumbau, Reich amb l’estrena a Espanya de Wet Rabbit per a marimba i electrónica de Alexander Vert.

El 28 de març, Victor Segura (soliste de l’Orquestra d’Extremadura) i Joan Soriano ( professor del conservatori d’Oliva ) oferiran un concert de duo amb peces de referècnia del repertori actual amb electrónica en viu, vídeo i en acústic dels compositors, Ishii, López-López, Cage i Scarani.

El 25 d’abril, el duo de flauta i percussió InNova Dúo, format per Oscar Martí i Montserrat López, (ambdos professors del conservatori d’Elx) realitzaran un singular concert amb un programa que inclou diverses peces amb elements electroacústics conformat integrament d’estrenes nacionals dels compositors Mundry, Reiserer, Arkeas i Torre.

El 23 de Maig, Juanjo Guillem tancarà aquesta magnífica V edició oferint un recital de solo amb electrònica amb peces del grans compositors intenacionals i espanyols com Morales, Carretero, Cendo i del propi Guillem.

SoXXI, es converteix així com una de les cites de referència en l’àmbit autonòmic i nacional per als amants de la percussió, la creació actual i per a tots aquells que volen gaudir d’experiències diverses i enriquidores mitjançant les interdisciplinars propostes que el conformen acostant al gran públic  la Cultura i les Arts Contemporànies.