Vexations d’Erik Satie serà la protagonista del 4t concert del 9èSoXXI

Vexations

El proper 4 de maig de 2019, el Festival Internacional SoXXI, que es troba en la seva IX edició i com les anteriors, dedicat a la difusió de la Cultura i les Arts Contemporànies, celebra el seu 4t concert. A les 10 hores començarà la primera interpretació mundial de Vexations d’Erik Satie per a vibràfon. Els membres de Projecte SoXXI, per a la interpretació de la famosa i enigmàtica peça, han reunit un gran nombre de vibrafonistas que s’aniran rellevant incessantment fins a completar la interpretació. Aquesta es durà a terme a la cèntrica plaça Pont del riu de la població de Canals, sota l’ombra de la “Lloca”, arbre centenari monumental, quasi coetani de l’obra del geni francès.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s