Joan Soriano serà el protagonista del segon concert del 9è SoXXI, amb el seu “Solo percussió, electrònica i vídeo”

Solo percussió, electrònica i vídeo

JOAN SORIANO

Un espectacle suggerent, fusió de colors de metalls, maderes i pells de totes les cultures. Ritme, timbre, electrònica, vídeo-art i poesia en constant dialeg.

Dissabte 30 de març a les 19’30 concert

Centre Cultural Calixte III de Canals


Obres de: Wen, López, Burtner (*), Klartag i Sastre-Scarani (**)

*   Estrena nacional.

** Estrena absoluta.


CONFERÈNCIA-TALLER

De 17h-19h conferència-taller Soundcool a càrrec dels seus creadors: Dr. Jorge Sastre i Dr. Stefano Scarani.

Entrada lliure fins completar aforament.

Joan Soriano Morales

Realitza estudis superiors al centre Neopercusión. Finalitza els seus estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i obté el Premi d’Honor de Fi de Carrera.

Joan Soriano

Amb Juanjo Guillem, realitza tres cursos de postgrau en interpretació a la Universitat d’Alcalá d’Henares.

És diplomat en Magisteri en l’especialitat d’Educació Musical per la Universitat de València. Realitza diferents cursos de Pedagogia Orff, Kodaly, Willems i Dalcroze a l’Institut Llongueres de Barcelona, ​​obté el Diploma de Formació Superior en Ciències de la Música i Humanitats per la Universitat Autònoma de Madrid, Llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Música Contemporània per la Universitat Politècnica de València.  Actualment realitza la seva tesi doctoral dins el programa de Producció Artística de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.

Ha col·laborat amb els principals orquestres i grups de cambra del país, realitzant diferents enregistraments per R.N.E. i participant coma solista en diferents agrupacions i certàmens. Com Percussionista del duo de percussió i clarinet Ap-Art Duet, realitza una important difusió del repertori per a la formació, participant en diferents festivals nacionals i internacionals, obtenint diversos guardons i premis en concursos i realitzant un treball discogràfic titulat “Aranea” amb peces originals per al duet del repertori actual.

Ha estat professor als conservatoris professionals de la Vall d’Uixó, Torrent, València, Oliva, Conservatori Superior d’Alacant i Conservatori Superior de les Illes Balears.

Actualment és professor al Conservatori Professional de Carcaixent, codirector del centre d’estudis València Percussion Academy, director artístic del Festival SoXXI per a la difusió de la Cultura i les Arts Contemporànies, director acadèmic del Festival Àgora Actual Percussió i de l’European Meeting of Contemporary Percussion i professor visitant de l’Escola Superior de Música d’Extremadura, Musikex.

Joan Soriano Toca amb instruments Nova Percussió i PBP Mallets.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s