València Percussion Academy posarà el punt final a aquesta setena edició del SoXXI

Concert cloenda VII edició Festival Internacional SoXXI.

Canals 2107

El proper dissabte 1 de juliol a les 22 hores a la plaça del Pont del Riu de Canals tindrà lloc el concert de cloenda de la VII edició del Festival Internacional SoXXI. VPA ensemble posarà el punt i final amb una proposta de gran format centrada en la música del compositor japonès Maki Ishii, amb un impressionant desplegament instrumental per 13 percussionistes que interpretaran el gran repertori del mestre japonès amb instruments propis de la cultura asiàtica i occidentals. Una oportunitat única per al gran públic per vibrar amb el virtuosisme, la força i l’energia dels ritmes i tambors de la renovada tradició de grup de Kodo.

Aquest projecte per a la difusió de la Cultura i les Arts Contemporànies situa a la població de Canals, a València, com un dels referents nacionals dins de les propostes especialitzades en la creació actual en general, i en particular l’especialitzada en percussió.

Al llarg d’aquesta fantàstica edició han passat per ella importants figures nacionals i internacionals del panorama de la creació i interpretació actual, destacant l’altíssima qualitat dels múltiples estrenes nacionals i absoluts, així com la hetorogeneïtat de les diferents propostes que una vegada més han acostat al gran públic les últimes tendències creatives el fil conductor és la percussió.

 La gran proposta que tanca aquesta edició, anirà a càrrec del grup resident València Percussion Academy que retrà un homenatge sense parangó a casa nostra al gran mestre japonès Maki Ishii, considerat com un dels màxims renovadors de la tradició musical japonesa. Una figura indispensable per entendre la música actual del Japó, i sens dubte, un del pares de la percussió actual.

  El programa donarà mostra de les peces que inicien la producció de Ishii per gran grup de percussió, fent un recorregut seva producció centrant-nos en la seva obra per a instruments de pegat principalment, amb l’estrena a Espanya de For Lyly.

 

 


 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s