VPA ensemble va donar el tret d’eixida a la V edició del SoXXI

El passat dissabte, 24 de gener es va inaugurar la V edició del Festival  Vila de Canals SoXXI

Aquest projecte per a la difusió de la cultura i les arts contemporànies s’ha convertit any darrere any en un dels referents i actius culturalment parlat més iimportants d’aquesta població de la Comunitat Valenciana.

El primer concert amb el títol Classics by Valencia Percussion Academy amb el que varem gaudir d’un programa on es van mostrar les peces més importants del repertori clàssic contemporani per a ensemble de percussió. VPA ensemble va resoldre el concert magníficament amb un important desplegament de mitjans instrumentals i tècnics fent gaudir al nombrós públic assitent que quedà sorprés amb les tímbriques i requisa colorista de Varése , la espectacularitat de John Cage amb la col·laboració especial d’un quartet de caracoles format per músics de l ‘Associació Musical Canalense. Les sonoritats metal·liques i galàctiques de Takemitsu donaren pas al final de festa. Energia, contundencia i un ritme trepidant en l’estrena nacional de Beatessence II tancaren el magistral concert.

Que ens espera en el segon concert del SoXXI
El proper 21 de febrer comptarem amb la presencia del solista internacional Philippe Spiesser, professor del Conservatori Superior de Perpignan i  de l’Escola Superior de Música de Ginebra. Realitzarà un programa integrament de fusió de percussió i electrònica amb estrenes nacionals.

 IMG_7715